Salentein is meer dan wijn alleen. Naast de prachtige Bodega en wijngaarden in Mendoza, Argentinië en het indrukwekkende Landgoed en Restaurant de Salentein in Nijkerk, is Salentein ook gespecialiseerd in premium kwaliteit rundvlees, genaamd Salentein Premium Beef.

Van passie naar perfectie

Net als de wijnen van Salentein, behoort Salentein Premium Beef tot de beste van de wereld. De wens om de beste te worden ontstond 25 jaar geleden, toen Salentein in de ban raakte van hetgeen Argentinië te bieden had. Naast de productie van de inmiddels wereldberoemde wijnen, begon Salentein met een veeteelt programma met de beste Argentijnse rassen in de hoofdrol.

Dit heerlijke vlees van Argentijnse runderen is exclusief verkrijgbaar op de Salentein Premium Beef shop. Bestel bijvoorbeeld:

  • Tournedos: afkomstig van het meest malse stukje vlees van het rund; de haas.
  • Entrecote: is het grootste van de twee stukken vlees die samen de T-bone vormen.
  • Ribeye: een heerlijk stukje vlees gesneden uit de fijne rib zonder bot.
  • Biefstuk: een lekker stuk vlees, sappig van smaak en heerlijk mals.

Salentein Premium Beef heerlijk bereid proeven? Reserveer dan snel bij Restaurant de Salentein!