U hebt niets in uw winkelwagen.
Heerlijke gegrilde kip met wortels en kaas. Een lekker gerecht in combinatie met Salentein Single Vineyard Chardonnay.
Breng een ruime pan met zout water aan de kook. Maak de wortels schoon en snijd ze daarna in schuine plakken. Kook de plakjes winterpeen 4-5 minuten, schep ze met een schuimspaan uit de pan en laat ze uitlekken. Verwarm intussen de oven op 200 °C. Leg de plakjes winterpeen dakpansgewijs in de ovenschaal en verdeel de kaas erover. Druppel er 1 eetlepel olie over, bestrooi met (versgemalen) peper naar smaak en laat de wortelgratin in 20-25 minuten gaar worden. Verhit de grillpan, bestrijk de kipfilethaasjes dun met 1 eetlepel olie en gril de kip in 6-7 minuten gaar, keer halverwege. Bestrooi met zout en (versgemalen) peper en serveer de kipfilethaasjes bij de wortelgratin. Lekker met aardappelpuree.
Wij hebben uw winkelwagen bewaard.
Wilt u verder winkelen of afrekenen?
Om Salenteinshop.nl te kunnen bezoeken moet je 18 jaar of ouder zijn