Deze zonnige, stralende en goudgele Chardonnay, zeer elegant en romig, gaat perfect samen met zeebaars, zwaardvis, tong en tonijn!

Dit heeft u nodig voor 2 personen:

  • 400 gram rauwe tonijn
  • 2 avocado’s
  • 8 eetlepels mayonaise
  • Wasabi naar smaak
  • Zwarte peper
  • 2 eetlepels sesamzaadjes

Bereidingswijze:

Snijd de tonijn in kleine blokjes. Snijd de avocado in de lengte doormidden en draai de twee helften los van elkaar. Schil de avocado en snijd ook deze in blokjes. Roer een mespuntje wasabi en zwarte peper door de mayonaise(wasabi is erg pittig en kan naar eigen smaak worden toegevoegd). Rooster de sesamzaadjes in een droge koekenpan licht bruin. Voor een mooie opmaak: doe de blokjes tonijn in een glaasje en verdeel de blokjes avocado hierover. Schep ongeveer 1 eetlepel wasabi mayonaise per glaasje op de avocado. Bestrooi daarna met sesamzaadjes. Simpel, lekker en snel klaar!