Zin om eens wat nieuws te proberen? Ga voor Carpaccio met pestodressing en Portillo Merlot.

Ingrediënten (voor 6 personen):

  • 100 gram rucola sla
  • 300 gram dungesneden ossenhaas
  • 50 gram pijnboompitten
  • 2 kleine venkelknollen
  • 4 eetlepels groene pesto
  • 2 theelepels balsamico azijn
  • 3 eetlepels olijfolie
  • Parmezaanse kaas
  • Peper & zout

Bereidingswijze:

Rooster de pijnboompitten, zonder boter of olie, in de pan tot ze lichtbruin kleuren. Leg de ossenhaas op een bord. Meng de rucola en de venkel met elkaar en strooi de gebakken pijnboompitten over de carpaccio. Meng de pesto met de balsamico azijn en de olie en voeg peper en zout naar smaak toe. Druppel de zelfgemaakte pestodressing over de carpaccio. Garneer met Parmezaanse kaas. Hét recept voor tevreden gasten!