Geen zin in chocolade of ander zoet na het diner? Ga voor dit overheerlijke kaasplankje in combinatie met Salentein Single Vineyard Malbec!

Ingrediënten voor 6 personen:

  • Chaumes-kaas ( 170 gram)
  • Fourme d’ambert (blauwaderkaas à 125 gram)
  • Gerijpte brokkelkaas (à 150 gram)
  • Rode druiven (bak à 500 gram)
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 bakje walnoten (60 gram)

Bereiding:

Verhit de olie in een koekenpan en rooster de walnoten in 3 minuten goudbruin. Laat de walnoten afkoelen op een bord. Leg de kaassoorten mooi op een houten plank en serveer daarbij de walnoten en druiven. Eventueel kunt hierbij nog wat appelstroop of gedroogd fruit serveren. Laat de kaas na het bereiden ca. 1 uur voor serveren op kamertemperatuur komen. Zo komen de smaken het best tot hun recht. Geniet de hele avond van deze overheerlijke combinatie!