Maak kennis met Portillo Sauvignon Blanc als ideale begeleider bij dit heerlijke visgerecht. De sappige zuren in de smaak passen perfect bij diverse vissoorten!

Benodigdheden voor 4 personen:

  • 500 gram witvis naar keuze (bijvoorbeeld kabeljauw of pangasiusfilet)
  • 100 gram rivierkreeftjes
  • 2 sjalotjes, fijngesnipperd
  • 75 ml witte kookwijn
  • 2 eetlepels verse dille, fijngesneden

Bereidingswijze:

Dep de witvis droog met keukenpapier en bestrooi beide kanten met zout en peper. Strooi de sjalot over de bodem van een aluminium schaal en leg de witvis erop. Schenk de kookwijn in de schaal en verdeel de rivierkreeftjes en dille over de witvis. Dek de schaal goed af met aluminiumfolie en bewaar in de koelkast. Zet de schaal ca. 10 minuten op het rooster boven matig heet vuur tot de witvis gaar is en serveer dit simpele, maar lekkere gerecht met een glaasje Portillo Sauvignon Blanc!

  • € 0,00