Een mousserende wijn is niet alleen om zo te drinken, maar je kunt er prima wat bij eten. Mousserende wijnen passen vaak bij vis, zeevruchten en gevogelte. Zo ook deze Alyda van Salentein.

Benodigdheden voor 4 personen:

  • 400 gr kipfilet
  • 1 ui
  • 1 rode paprika
  • 300 gr verse bospeen
  • 200 gr ijsbergsla
  • 8 tortillawraps
  • 200 ml crème fraîche

Snijd de kipfilets in reepjes en de ui en paprika in stukjes. Verhit wat olie in een koekenpan en bak de kipfiletreepjes in 5 min. gaar. Voeg als laatste de ui en paprika toe en bak deze nog 1 min. mee. Breng op smaak met zout en peper. Maak de wortels schoon en snijd deze in de lengte in reepjes. Voeg de reepjes wortel in de pan bij de kipfilet, ui en paprika. Verwarm de tortilla's volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bestrijk ze met crème fraîche, ijsbergsla en het mengsel uit de pan. Vouw eerst de onderkant van de wrap dubbel en rol de zijkanten dan op.